23948sdkhjf

Forsikringsselskaber kræver skrappere forsikringsvilkår

Danske forsikringsselskaber har i år besluttet, at de ikke længere vil betale erstatning for en hel brandulykke, der sker på arbejdspladserne. Håndværkere skal tage mere ansvar i ulykkerne fremover.
Forsikringsselskaber, som blandt andre Tryg, Codan, IF og Nord Forsikring, har besluttet i år, at de ikke længere alene vil betale erstatning for en hel brandulykke på de danske arbejdspladser.

Håndværkere, der dagligt beskæftiger sig med varmt arbejde, skal uddannes i brandsikring på arbejdet. Hvis ikke håndværkerne bliver uddannet heri, skal virksomheden tage mere ansvar, hvis de vil beholde deres fulde dækning ved brandulykker i fremtiden. Det oplyser ErhvervsBladet.

- Langt de fleste brande kan undgås, hvis man følger nogle klare brandtekniske retningslinjer. Vi har desværre ofte oplevet, at retningslinjerne ikke er blevet fulgt. Derfor har vi nu valgt at skærpe kravene og på den måde øge sikkerheden, når der udføres varmt arbejde, siger Bo Balschmidt, Teknisk chef hos Forsikring og Pension, til avisen.

Ønsker virksomheder at vide mere om, hvordan de kan sikre sig bedst muligt mod brand i værkstedet, kan de tage et kursus i brandsikring af ”varmt arbejde” som AMU-uddannelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094