23948sdkhjf

Sort arbejde er ved at være passé

Danskernes mening om sort arbejde er langsomt ved at blive ændret. Det er ikke fedt at snyde skattefar – det viser bl.a. de seneste tal fra Rockwool Fondens opgørelse over landets sorte økonomi.
Nye undersøgelser viser, at sort arbejde ikke længere er noget, danskerne stolt taler åbnet om på samme måde som tidligere. Det er ikke længere sejt at snyde samfundet for penge.

Analyse Danmark har foretaget en undersøgelse for morgenavisen Dato, der illustrerer det nye billede i det danske samfund. Herudover viser tal fra Rockwool Fondens opgørelse over landets sorte økonomi en god tilbagegang.

Det oplyser JyllandsPosten/ epn.dk.

- Jeg synes, det er positivt, at der ikke er flere, der støtter op om sort arbejde. Det betyder, at man erkender, at sort arbejde er forkert. Nu skal vi så have erkendelsen til også at sige nej, når det bliver os tilbudt. Og nej til selv at udføre sort arbejde, siger skatteminister Kristian Jensen (V) til avisen.

Selvom nye tal viser tilbagegang i Danmarks sorte økonomi, er der stadig lang vej til de 46 mia. kr., som staten årligt snydes for via sort arbejde, er reduceret betydeligt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078