23948sdkhjf

Rockwool tænker fremad

Efter højkonjunktur kommer lavkonjunktur. Rockwool gør sig parat til nedgangen i byggeriet. Isoleringskoncernen vil være dygtig selv under lavkonjunkturen.
Isoleringskoncernen Rockwool tænker fremad – til de tider, hvor byggeriet ikke længere fester som i dag. Byggebranchens højtid vil på et tidspunkt ebbe ud. Og det gør Rockwool sig parat til. Derfor udtænker ledelsen nu strategier for, hvorledes efterspørgslen opretholdes selv under dårlige tider.

Det oplyser Berlingske Business i dag.

- Der kommer en tid efter festen, og der skal vi også være dygtige. Det tror jeg, vi vil være i stand til, siger administrerende direktør i Rockwool, Eelco van Heel i et interview med RB-Børsen, ifølge avisen.

Rockwool stoler på, at EU's direktiv om energieffektivitet i bygninger kan være med til sikre virksomhedens forretning i fremtiden. Direktivet er allerede implementeret i nogle EU-lande, og flere følger efter.

Ledelsen i Rockwool mener på baggrund af blandt andet direktivet om energieffektivitet i bygninger, at de formentlig ikke vil opleve det store dyk i forretningen. De forventer, at isoleringsmarkedet vil vokse 4-6 % mere end byggeriet frem til 2009.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109