23948sdkhjf

Flere store ordrer til FLSmidth i Indien

FLSmidth har indgået kontrakt på 202 mio. kr. om levering af alle maskiner og udstyr til en cementfabrik med en kapacitet på 5.500 tons cement pr. dag. Fabrikken, der skal opføres i den sydlige del af Indien i provinsen Karnataka for Jay Kay Cem Ltd., et datterselskab af J.K. Cement Ltd., forventes driftsklar i andet halvår 2008.
Ud over cementfabrikken i for Jay Kay Cem Ltd. har FLSmidth endvidere opnået ordre på en cementfabrik til Rain Industries Ltd., der er mangeårig kunde hos FFE Minerals i koncernens mineralaktiviteter. Ordren på 98 mio. kr. har således synergi på kundesiden.

Projektet omfatter levering af maskiner og udstyr til en cement-produktionslinie med en kapacitet på 3800 tons pr. dag. Fabrikken, der skal opføres i Andhra Pradesh provinsen, forventes driftsklar ved udgangen af 2007.

Det er FLSmidths indiske projektdivision i Chennai, der har forestået forhandlingerne om de to nye cementfabrikker, og det bliver ligeledes den indiske organisation som skal forestå gennemførelsen af projekterne. Projektdivisionen i Indien skal således de kommende år levere maskiner og hjælpeudstyr til cementproduktionslinierne samt stå for montageovervågning og idriftsættelse på begge anlæg.

Maskinleverancerne omfatter bl.a. fire ATOX vertikalmøller til råmateriale- og kulformaling samt fem kuglemøller til cementformaling, derudover to komplette pyro proces-systemer med 3-base ovne og ILC forvarmere samt to SF Cross-Bar kølere. FLSmidths datterselskab MAAG Gear skal desuden levere gear til begge projekter.

- Disse to kontrakter til FLSmidth bekræfter vores forventninger til det hurtigt voksende indiske cementmarked og viser styrken i vores lokale organisation, som vi har fordoblet over de seneste 3 år. udtaler adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen, der forventer flere ordrer fra Indien i år.

Ordrerne vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til deres idriftsættelse.

Kilde: Fondsbørsmeddelese fra FLSmidth.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094