23948sdkhjf

BYG ’07 – byggebranchens nye fagmesse

Messecenter Herning er efter to års udviklingsarbejde nu klar til at lancere konceptet til en ny byggemesse, BYG ’07, der debuterer i foråret 2007. Messen afløser HI Byggeri & Håndværk.
Efter mere end to års udviklingsarbejde er Messecenter Herning nu klar til at lancere en byggemesse, der går nye veje. BYG '07 er navnet på den nye messe, der finder sted i perioden d. 17.- d.20. april 2007.

- BYG '07 er byggebranchens egen fagmesse. Den er skabt via et grundigt forarbejde i en udviklingsgruppe med deltagelse af repræsentanter for en række af byggebranchens førende organisationer, foreninger, producenter og leverandører. Opgaven lød på at skabe en byggemesse, som via spændende nye tiltag tilgodeser både udstillernes og de besøgendes interesser. BYG '07 udmærker sig bl.a. ved en ny kombination af inspirerende tema- og specialudstillinger, fortæller adm. direktør Georg Sørensen, Messecenter Herning.

Georg Sørensen forklarer endvidere, at udviklingsforløbet har været en spændende proces, hvor byggebranchens aktører har givet dem en række gode idéer til en nyskabende messe. Således er messen blevet skabt af fagfolk for fagfolk.
Messecentret har fået en bred opbakning til BYG '07 fra branchen, og der er allerede tilmeldt over 100 udstillere - bl.a. en række af de toneangivende byggevareleverandører.

Aktuelle temaer: Tag, Facade, Vådrum
På den nye fagmesse vil der være temaudstillinger, der sætter fokus på helheder, sammenhænge og løsninger. De opbygges i fuld størrelse og planlægges i samarbejde med rådgiver- og konstruktionsteams.

Emnerne for temaudstillingerne på BYG '07 bliver: Tag, Facade og Vådrum. Temaudstillingerne tilgodeser både rådgivernes og de udførendes ønsker om faglige oplevelser.

Som supplement til temaudstillingerne byder BYG '07 foreløbig på to inspirerende specialudstillinger. Den ene har Fremtidens Hus som tema, og den gennemføres i samarbejde med Teknologisk Institut. Digitaliseringens indvirkning på fremtidens byggeri er emnet for specialudstillingen Det Digitale Byggeri, som organisationen ved samme navn står bag.

BYG '07 sætter fokus på følgende produktområder: Byggematerialer - Værktøj - Sikkerhedsudstyr - Erhvervsbeklædning - Løftegrej - It til byggeriet - Udendørs materiel - Rådgivere, arkitekter, developere. På besøgssiden henvender messen sig til bygge- og anlægssektorens indkøbere, beslutningstagere, det projekterende led, mestre og selvstændige, håndværkere og øvrige ansatte inden for bygge og anlæg.

Kilde: Herning Messecenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109