23948sdkhjf

Fremtidens fritidshuse byder indenfor i ferien

I efterårsferien slår LIVORA dørene op og præsenterer fire innovative bud på fremtidens fritidshuse i Fuglslev ved Ebeltoft. Byggeudstillingen byder på inspirerende arkitektur med moderne faciliteter som udespa og intelligent styring med fritidshuse tegnet af de unge Århus-arkitekter fra AART.
Uanset om efterårsferien står på ruskende regn eller forrygende farvepragt, kan familien nyde naturen fra første parket i spændende arkitektoniske omgivelser, når fire bud på fremtidens fritidshuse fra LIVORA byder besøgende velkommen hele efterårsferien.

De fire udstillingshuse ligger i LIVORA Park – et uforstyrret område blot otte kilometer fra Ebeltoft.

Innovativ arkitektur
Byggeudstillingen byder med fire forskellige arkitekttegnede fritidshuse på noget for enhver smag. Èt af husene er et klassisk fritidshus, der blandt andet gemmer på sauna, spabad, seks sovepladser og køkken/alrum med pejs. De tre øvrige huse afslører innovativ arkitektur og er tegnet af de nytænkende arkitekter fra AART.

Byggeudstillingen byder på fire huse, hvoraf ét er dette vinkelhus med skæve taghældninger, åbne vinduespartier og moderne udstyr fra top til tå. De besøgende kan således blandt andet opleve, hvordan fritidshusene ophæver grænserne mellem inde- og udeliv med både udespa og overdækkede terrassearealer og med store vinduer, der lader efterårets forrygende farver komme helt ind i stuen.

Desuden byder husene på overraskelser som intelligent styring, dampbad og aktivitetsrum, så der er plads til alt fra børnenes leg og eksklusiv wellness til hyggelig læsning foran ildens knitren.

Tendens til luksus
Husene fra LIVORA er skabt som svar på de spirende boligtendenser, der peger på, at fritidshuset i stigende grad bliver bolig nummer to for både børnefamilier og de unge ældre.

Fremtidens fritidshus byder derfor på mere luksus, kvalitet og moderne faciliteter end traditionelle sommerhuse med aflagte ternede sofaer, slidte komfurer og fodkolde forkølelser.

Byggeudstillingen i LIVORA Park åbner dørene første gang søndag den 15. oktober kl. 11-16 og holder åben tirsdag, onsdag og torsdag i uge 42 kl. 14-16 samt søndag den 22. oktober kl. 11-16.

Yderligere information kan rekvireres hos Livora her eller på telefon 30 71 47 46.

Kilde: Livora.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094