23948sdkhjf

Rambøll åbner kontor i Holstebro

Den 1. oktober åbnede Rambøll sit første kontor i Holstebro. Ifølge kontorleder Niels Møller Jensen er det på grund af de spændende projekter og potentialet i byen, at Rambøll nu har slået sig ned i Holstebro.
Projektkontoret kommer fysisk til at være en del af et innovativt miljø i udviklingsparken Nupark, som huser omkring 40 virksomheder og myndighedsinstitutioner.

- Projektkontoret kommer til at være løftestang for spændende projekter, som er undervejs i byen. Samtidig får vi nu lettere adgang til vores nuværende og nye kunder, som er til stede i udviklingsparken og mange andre steder i byen. Vi glæder os til at komme endnu tættere på vores kunder og samarbejdspartnere, siger Niels Møller Jensen, som ud over jobbet som kontorleder i Herning også leder det nye kontor i Holstebro.

Rambøll løser i dag en lang række opgaver i byen, og selskabet er blandt andet knyttet tæt op på Nordens største bioenergianlæg, som er ved at blive etableret i byen.

Rambøll er i dag til stede i 19 byer i Danmark. Fem af kontorerne ligger i det midt- og vestjyske, og ud over det nye kontor i Holstebro ligger kontorerne i Herning, Skive, Viborg og Esbjerg.

Kilde: Rambøll.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094