23948sdkhjf

Det sker: Gå-hjem-møde om byggeopgaver i Mariagerfjord

Mariagerfjord Erhvervsråd og Væksthus Nordjylland inviterer virksomheder inden for bygge- og anlægsbranchen til orienteringsmøde om kommende opgaver i kommunen og region Nordjylland.
Den offentlige byggeaktivitet i Nordjylland er historisk høj. Derfor sætter Mariagerfjord Erhvervsråd og Væksthus Nordjylland fælles fokus på, hvordan de mange offentlige milliardudbud kommer til at havne i nordjyske virksomheder.

Det sker dels i form af et gå-hjem-møde den 20. marts hos Mariagerfjord Erhvervsråd i Hobro og et lidt længere kompetenceudviklingsforløb hos Væksthuset.

- Der er de næste mange år særdeles gode muligheder for at sikre arbejdspladser og vækst i den nordjyske byggebranche, men konkurrencen om opgaverne er også hård. Derfor er det afgørende at være så skarp som muligt, når man byder ind på et udbud. Det er grunden til, at Mariagerfjord Erhvervsråd er gået sammen med Væksthus Nordjylland om at hjælpe især små og mellemstore byggevirksomheder med at øge chancerne for at få del i de udbudte opgaver, siger erhvervsdirektør i Mariagerfjord Erhvervsråd Torben Ladefoged.

Klæder firmaer på til at deltage i offentlige udbud
Også fra Væksthusets side er alle sejl sat til for at hjælpe den nordjyske del af byggebranchen:

- Vi har meget stor erfaring med kompetenceudvikling af virksomheder, og det kan være sin sag at byde ind på et offentligt udbud. Der er mange faldgruber, og griber man det bare lidt forkert an, kan det betyde mistede opgaver. Derfor har vi sammensat et forløb, hvor vi tager virksomhederne i hånden, så flest muligt får kompetencerne til at deltage i de offentlige udbud, pointerer Lasse Ellebæk Thomsen, vækstkonsulent i Væksthus Nordjylland.

Gå-hjem-mødet hos Mariagerfjord Erhvervsråd i Hobro d. 20. marts fokuserer blandt andet på det nye supersygehus i Aalborg og de faktorer, som kommunale beslutningstagere lægger vægt på, når de modtager udbudsmateriale fra private virksomheder.

Det noget længere kompentenceudviklingsforløb hos Væksthus Nordjylland klæder deltagerne på, så de kan vurdere, hvordan de skal deltage i et udbud.

Desuden sætter forløbet fokus på virksomhedernes nuværende kompetencer i forhold til prækvalifikation og giver i det hele taget deltagerne en omfattende værktøjskasse, der er altafgørende ved deltagelse i offentlige udbud.

Arrangementet er gratis. Der er tilmeldingsfrist den 17. marts 2014.

Læs mere og tilmeld dig via Væksthus Nordjyllands hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11