23948sdkhjf

MT Højgaard og Stark indgår samarbejde

MT Højgaard og Stark har indgået en aftale om, at 90 % af MT Højgaards fremtidens indkøb af byggematerialer skal ske hos Stark. Samarbejdsaftalen betyder bl.a. forbedret logistik og mere effektiv byggeproces for begge parter.
Entreprenørvirksomheden MT Højgaard og byggevarekæden Stark har indgået en samarbejdsaftale, der forlyder, at MT Højgaard fremover vil købe 90 % af sine byggevarer hos Stark-kæden.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Aftalen sikrer både forbedret leveringssikkerhed og konkurrenceevne. Aftalen betyder desuden, at vi fremover frigør væsentlige ressourcer som i stedet kan have fokus på planlægning og logistik. Det gør, at vi kan vælge den optimale løsning på alle vores byggeprojekter i hele landet. Aftalen medfører, at vi sammen står stærkere, når vi indkøber kvalitetsbyggematerialer i Asien og Østeuropa, siger Søren Valentin, koncernindkøbschef hos MT Højgaard til avisen.

Samarbejdsaftalen er en strategisk aftale, der sikrer, at hver part kan bevare sin særposition – Stark som er landets førende leverandør af byggematerialer, og MT Højgaard som er landets største entreprenørselskab.

- Med dette strategiske samarbejde har vi i fællesskab skabt grundlaget for en forbedret logistik, der giver en mere effektiv byggeproces til gavn og glæde for begge parter. Vi er meget stolte over, at vi er blevet valgt som en tæt samarbejdspartner til MT Højgaard, udtaler direktør Lars Hansen fra Stark til avisen.

Samarbejdspartnerne har planer om, at Stark i fremtiden skal intensivere jagten på billigere kvalitets-byggematerialer og hjælpeværktøjer i Østen. Materialer, der i sidste ende skal komme parternes kunder til gode, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141