23948sdkhjf

Stålet har fået overtaget

Flere og flere danske husejere vælger nu Lindab Topline tagstensprofil i stål, når det gamle og slidte tag skal renoveres.
Stål har nu i mere end én forstand fået overtaget, når Danmarks omkring 600.000 ældre og slidte tage af enten tagpap, skifer eller Eternit skal renoveres.

Lindab Profil i Jels, der er landets største producent af glatte tagstens-profiltage i stål, har således firedoblet omsætningen af Lindab Topline på blot 10 år, og alene det seneste år har stigningen været på hele 30 pro-cent. På landsplan bliver der i dag valgt stål som nyt overtag på fire ud af fem huse, hvor tage af enten tagpap, skifer eller Eternit skal renoveres.

Den tidligere skepsis mod stål som nyt overtag er helt overvundet, og det er der en god grund til. Ved renovering med Lindab Topline slår man nemlig to fluer med ét smæk - dels får man et nyt og smukt tag med klassisk teglstensprofilering - og dels forvandles det gamle tag til et helt perfekt og gratis undertag.

Lindab Topline er et letvægter
Lindab Topline vejer kun 5 kg pr. kvm., og denne lave vægt kombineret med stålets styrke bevirker, at taget er ideelt til renovering af de nedslidte tage.

Lindab Topline kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle tag - uden at de gamle tagplader skal fjernes, og uden at den underliggende tag-konstruktion skal forstærkes.

Det gamle tag overtager herved rollen som undertag og har flere fordele i forhold et traditionelt undertag. Det giver en god varmeisolering; det giver en god lydisolering; det blafrer ikke; det leder effektivt al slagregn og fyge-sne mod tagrenden; og det kan opsuge kondensvand. Samtidig sparer man alle udgifterne til bortskaffelse af det gamle tag og montering af et nyt undertag.

Af naturen egne materialer
Lindab Topline er fremstillet af naturens egne materialer - svensk kvalitets-stål - som er overfladebehandlet med den unikke HBP Topcoat eller poly-esterlak, der effektivt beskytter mod vejr og vind.

Disse belægninger giver samtidig en glat overflade, så aflejringer som for eksempel alger og mos får meget svært ved at "bide" sig fast og derfor nærmest skylles væk af regnvandet. Snavset får populært sagt "det glatte lag".

Kilde: Lindab Topline.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093