23948sdkhjf

Betonvareproducenter tjener styrtende

Danske betonvareproducenter oplever økonomisk højtid grundet det danske byggeboom. En ny brancheanalyse viser, at de danske producenter forbedrede deres driftsresultat med 166 % fra 2004 til 2005.
Det er ikke dårligt at være betonvareproducent, når der er byggeboom i Danmark. Producenterne tjener styrtende med penge. Det viser ErhvervsBladets nye brancheanalyse.

Analysen skitserer, at danske betonvareproducenter forbedrede deres driftsresultat med 166 % i 2005 i forhold til året forinden. Herudover viser analysen, at indtægterne i samme periode voksede med ca. 30 % i perioden.

- Analysen giver et billede af en branche, hvor alle de økonomiske pile peger opad. Der er tale om en meget solid, økonomisk fremgang, siger chefanalytiker John Mikkelsen fra Experian i en kommentar til avisen.

Betonbranchen har generelt en sund økonomi. I det sidste regnskabsår er der konstateret færre virksomhedskonkurser inden for branchen. Andelen af virksomheder, der er gået konkurs er faldet fra syv til tre procent, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078