23948sdkhjf

Dansk Eternit Holding på opkøbstur i Europa

Dansk Eternit Holding i Aalborg har købt handelsvirksomhederne IBS International Building Supplies i Holland og SFS i Slovakiet. De nye køb understøtter den nordjyske gigants strategi om ekspansion i Europa.
Dansk Eternit Holding har været på opkøbstur i Europa. Den nordjyske virksomhed har overtaget handelsvirksomhederne IBS i Holland og SFS i Slovakiet.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Vi er meget glade for at have gennemført disse to virksomhedsopkøb, som understøtter vores strategi om lønsom og kontrolleret vækst ved ekspansion i Europa. Selskaberne er en god platform både for at udvikle vores markedsposition i de to lande og for at udvikle kategorien af fibercementbaserede byggematerialer, siger adm. direktør i Dansk Eternit Holdingkoncernen Ulrik Kolding Hartvig til avisen.

Med overtagelsen af IBS og SFS styrker Dansk Eternit Holding sin position på de udenlandske markeder. IBS har en stærk position på det hollandske marked for fibercement-beklædning og SFS er markedsleder inden for fibercementprodukter i Slovakiet.

Dansk Eternit Holding, der er en del af FLSmidth/koncernen, er den andenstørste aktør inden for fibercementbaserede byggematerialer i Europa, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109