23948sdkhjf

En unik nyhed i armaturer

Oras Armatur A/S er klar med sin seneste nyudvikling at et håndvaskarmatur tilpasset den mest krævende forbruger. Aldrig før har der været et lignende armatur.
Oras Armatur A/S, der er en trendsættende fabrikant af vandhaner, er klar til at lancere den nye generation Oras Ventura på markedet i oktober.

Det nye Oras Ventura håndvaskarmatur er fremfor alt meget brugervenligt og har et helt unik funktion og design.

Med en berøringsfri funktion tillader den dig at vaske dine hænder med vand, der har den helt rigtige temperatur. Den manuelle funktion betjenes helt traditionelt som et etgrebs armatur.

Det nye Oras Ventura er den seneste model i Ventura serien, designet af den anerkendte designer Jorma Vennola.

Det perfekte armatur
Oras Ventura er kendetegnet ved, at den er designet ud fra brugerenes ønsker, behov og vaner. Armaturet er en blanding af et traditionelt og berøringsfrit armatur, som gør det praktisk og let at anvende.

Armaturet sikrer at rengøring af hænder foregår sikkert og hygiejnisk med det forblandede og tempererede vand. Dette er vigtigt især for børn og ældre. De bløde og runde former gør armaturet nemt at rengøre.

Armaturet er et traditionelt et-grebs armatur. Ved hjælp af grebet, blander man vandet i den ønskede temperatur, som løber ud af det forreste udløb i en krystalklar stråle. Før hånden forbi armaturet og luftblandet, tempereret vand flyder fra det bageste udløb.

Den automatiske del af armaturet er batteridrevet og kan derfor nemt installeres – både i nybyggeri, når badeværelset skal renoveres, og i eksisterende vaske. Den nye Oras Ventura kan også leveres med bidetta håndbruser.

Kilde: Oras Armaturer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065