23948sdkhjf

NCC udvikler Danmarks største hotel

NCC Property Development A/S har indgået aftale med den danske hotelkæde CABINN om udvikling af Danmarks største hotel i Ørestad.
Det første hotel i Ørestad skal tegnes af den polsk/amerikanske arkitekt Daniel Libeskind, der også har skabt masterplanen i Ørestad City.

– Vi vil gerne sende et signal om, at vi tager design og arkitektur alvorligt. I Ørestad City vil vi tilbyde samme gode standard som i vore øvrige hoteller, men indpakningen vil være ud over det sædvanlige, siger direktør Niels Fennet, CABINN.

Hos NCC Property Development glæder man sig også over aftalen. Administrerende direktør Nikolaj Hertel udtaler:

– Hotellet får en af de mest synlige placeringer i Ørestad City og vil uundgåeligt blive et vartegn for bydelen. Derfor er det ekstra glædeligt, at det er Daniel Libeskind selv, der får lejlighed til at tegne netop denne bygning. Den bliver på mange måder eksponent for bydelen og alt det, vi gerne vil skabe i relation til by-miljø og arkitektur.

Danmarks største hotel til dato
CABINN’s kommende hotel i Ørestad City bliver det største hotel i Danmark til dato. Med 700 værelser kan hotellet både betjene messedeltagere til Bella Center, golfturister til Royal Golf Center, gæster til Københavns Universitet samt naturligvis almindelige forretningsrejsende og turister.

Ud over de 700 værelser kommer hotellet til at indeholde morgencafe til 500 personer, cafe/restaurant til 150 personer, mødecenter med plads til 200 personer, lobbybar samt et større businesscenter. På hele hotellet vil der være trådløs internetadgang.

Beliggenheden på hjørnet af Center Boulevard og Arne Jacobsens Allé i Ørestad giver hotellets gæster en storslået udsigt over Amager Fælled og det nye Royal Golf Center.

Nabo til Fields
Hotellet kommer til at ligge næsten dør om dør med Danmarks største shoppingcenter Fields. Metroen vil ligge næsten uden for hoteldørene, og det giver nem adgang til resten af København og det almindelige S-togsnet.

Hotellet, der efter planen skal åbne i 2008, bliver CABINN-kædens fjerde hotel i København.

Ørestad har ventet længe på at få sit første hotel, og administrerende direktør i Ørestadsselskabet, Jens Kramer Mikkelsen, glæder sig:

– Det kommende hotel er et naturligt led i byudviklingen i Ørestad. Et hotel tiltrækker mennesker og byliv. Gæsterne har brug for restauranter, caféer osv. i nærheden, men i sig selv er hotellet også en halvstor arbejdsplads, hvor mange mennesker har deres gang hver dag. Begge dele bidrager til at danne en levende og intens bydel.

Kilde: NCC.

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125