23948sdkhjf

Spæncom har igen overskud

En målrettet indsats ser nu ud til at lykkedes for Spæncom. Efter fem år med underskud kan Danmarks største leverandør af betonelementer nu præsentere et positivt driftsresultat.
Efter flere år med en målrettet indsats for at etablere en positiv drift, kan Spæncom nu konstatere, at dette er lykkedes.

Regnskabsåret 2005/06 viser et positivt resultat af primær drift på 27,5 mio. kr. for koncernen, hvilket er det første positive resultat i 5 år, og derfor er meget tilfredsstillende.

Spæncoms kernekompetencer er at udvikle, producere samt montere betonelementer.

Den positive vending hænger blandt andet sammen med en forbedret ordreafvikling via bl.a. effektiviseringer i produktionen, en positiv effekt fra at samle selskabets produktion af strengbeton og jernbeton på koncernens jyske fabrikker, indkøbsbesparelser opnået gennem en målrettet indsat på indkøbsområdet samt stigende efterspørgsel efter koncernens produkter.

Aktiviteten har generelt været høj i branchen, og Spæncom har haft et højt aktivitetsniveau i det forgangne regnskabsår. Således er der i årets løb produceret 351.000 tons betonelementer, hvilket er på højde med sidste års 367.000 tons.

Omsætningen er i år vokset til 639 mio. kr. og er dermed steget med 35 mio. kr. i forhold til sidste år.

Læs hele fondsbørsmeddelelsen på hjemmesiden

Kilde: Spæncom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125