23948sdkhjf

Erhvervsgrunde ved Randers rives væk

Randers Kommune har snart ikke flere byggegrunde nær motorvejen tilbage – de er blevet revet væk af virksomheder, der har set lyset i at være placeret i Midtjylland nær E45. I år er der indtil videre solgt 300.000 kvm. erhvervsgrunde i kommunen.
Erhvervsgrunde nær E45 ved Randers Kommune er utroligt populære. Randers Kommune har indtil videre solgt 300.000 kvm. erhvervsgrunde nær motorvejen.

Virksomhedsledere, der er på udkig efter en byggegrund nær E45 og Randers skal til at skynde sig at få pengene op af lommen, for der er kun 30.-40.000 kvm. byggearealer tilbage nær motorvejen.

Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

Udviklingsafdelingen i Randers Kommune oplyser til avisen, at det er et rekordstort salg af erhvervsgrunde, de i år har oplevet.

Det er især problemer med den tunge transport til og fra virksomheder og fabrikker, der gør, at lederne vælger en grund nær motorvejen.

Med etableringen af Randers nye storkommune, vil der i fremtiden blive flere erhvervsgrunde ledige. Purhus samt Paderup har store arealer, der kan udstykkes til erhvervsgrunde, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094