23948sdkhjf

Fortsat problemer for TK Development i Polen

TK Developments divisionsdirektør i Polen er fortsat tilbageholdt og sigtet af det polske politi for uregelmæssigheder ved opnåelse af myndighedstilladelse til et projekt. Koncernens ledelse står stadig uforstående over for, at direktøren skulle være involveret i uregelmæssigheder.
TK Developments divisionsdirektør i Polen, Zygmunt Chyla, blev den 19. juni 2006 tilbageholdt af det polske politi. Han blev sigtet for bestikkelse i forbindelse med nogle byggetilladelser.

Den polske domstol i Bialystok har tidligere ikke fundet grundlag for at forlænge tilbageholdelsen, hvilket gav TK Development forventning om en frigivelse.

Den polske anklagemyndighed har dog kæret domstolsbeslutningen, og efter et retsmøde er det nu besluttet, at sigtelse og tilbageholdelse af Zygmunt Chyla opretholdes.

Koncernens ledelse har ikke kunnet konstatere uregelmæssigheder i projektforløbet i Bialystok, hvor der er udstedt byggetilladelse, og byggeriet er igangsat.

Koncernens ledelse står således fortsat uforstående over for, at divisionsdirektøren skulle være involveret i uregelmæssigheder, og i tillid hertil gøres en fortsat indsats for at få tilbageholdelsen ophævet.

Kilde: TK Development.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125