23948sdkhjf

Stigende energipriser giver solvarmeanlæg fokus

Arcon Solvarme i Skørping mærker stigende interesse for solvarmeanlæg fra byggebranchen. Det er ikke kun de stigende energipriser men også det nye bygningsreglement, der opstiller stramme energirammer, der får branchen til at tænke i alternativ energi.
Arcon Solvarme A/S er begyndt at mærke et opsving i produktionen. Flere og flere efterspørger nemlig solvarmeanlæg til deres bygninger.

Det skriver ErhvervsBladet i dag.

Ifølge Arcon Solvarme har danskerne ikke tidligere storinvesteret i solvarmeanlæg - men derimod brugt deres penge til nye køkkener og badeværelser. Men nu er den tendens nedadgående.

Danskerne har fundet ud af, at solvarmeanlægget sparer de dyre energipriser væk og samtidig er det en adgangsbillet til eksempelvis en bygningstilladelse til et byggeri, hvor der vælges store vinduer, selvom konstruktionen ikke kan komme under bygningsreglementets rammer.

Solvarme er et af de instrumenter, branchen kan anvende for at komme inden for de nye energirammer, som bygningsreglementet opstiller til nye bygninger.

- Vi får dagligt forespørgsler fra såvel typehusfirmaer som ingeniører, der arbejder med nye byggeprojekter. Det skyldes netop bygningsreglementet. Byggebranchen er ved at indstille sig på de nye tider, og her føler vi da, at solvarme kommer til at spille en væsentlig rolle, forklarer adm. direktør Knud Erik Nielsen i Arcon Solvarme til avisen.

Tidligere har Arcon Solvarme været ramt af en dårlig bundlinje på grund af danskernes forsvindende lille interesse for solvarmeanlæg, men nu kan firmaet mærke et positivt opsving på bundlinjen, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094