23948sdkhjf

Stor forhåndsinteresse for Scandbuild

Selvom Scandbuild først afholdes næste år i april, kan arrangørerne allerede nu konstatere stor forhåndsinteresse for messen. Bella Centret i København byder ca. 350 udstillere og 15-18.000 besøgende velkommen den 17-19. april 2007.
Næste år afholdes en ny skandinavisk byggemesse Scanbuild i Bella Centret i København. Arrangørerne bag Scandbuild er de tidligere svenske arrangører bag messen Sydexpo, der er blevet nedlagt til fordel for den nye messe.

Sydexpo var en skandinavisk byggemesse, men kun få danskere gæstede messen. Næste år kan danskerne dog ikke komme med mange undskyldninger for ikke at deltage i byggemessen, for næste år debuterer Scanbuild i Danmark.

Det oplyser Berlingske Business i dag.

- Vi ser selv Scandbuild som den naturlige forlængelse af Sydbygg, som fra starten var en sydsvensk byggemesse. Vi forsøgte at forvandle Sydbygg til en Øresundsbegivenhed, men det lykkedes kun delvist, forklarer projektleder Hans-Erik Kristensson fra Sydexpo til avisen.

Bella Centret i København er valgt på grund af sin centrale beliggendhed i forhold til hele Øresundsområdet. De svenske arrangører oplever allerede nu stor forhåndsinteresse fra branchen i Sverige, Norge og Danmark, og de forventer, at der vil komme ca. 350 udstillere i Centret og ca. 15-18.000 besøgende til messen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11