23948sdkhjf

Boligmarkedet står i kollaps

Udviklingen på boligmarkedet er vendt. Hovedstadsområdet kan se priserne på ejerlejligheder og byggejord rasle ned med 10-15 %. Og trods prisfaldet, bliver nogle ejendomme stadig ikke købt.
Nu er boligboblen sprunget. En stor del af ejerlejligheder og byggejord til salg i hovedstadsområdet bliver ikke længere solgt til den udbudte pris.

Dagbladet Børsen oplyser i dag, at der skæres helt ned til 10-15 % af prisen – og dette resulterer ikke altid i salg.

- Vi står ikke foran et kollaps. Vi er midt i det, lyder det fra en stor spiller på det danske ejendomsmarked, der dog ønsker at være anonym i avisen.

Siden foråret, hvor boligpriserne i København-området især steg markant, er det kun gået nedad siden. Flere boligspekulanter, der opkøber ejerlejligheder med henblik på videresalg, holder fingrene for sig selv nu.

Flere ejendomsmæglere mærker, hvordan danskernes købelyst er stilnet af.

- Jeg kan bekræfte, at vi nu oplever en udbredt »vent og se-holdning« blandt vore kunder, og vi har desværre et par eksempler på, at et par potentielle købere har valgt at trække sig, indtil der er lidt mere klarhed over det danske ejendomsmarked, forklarer Bjarne Jensen, partner i erhvervsmæglerfirmaet Real Estate Denmark, til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125