23948sdkhjf

Stor efterspørgsel på byggematerialer

Der mangler ikke kun arbejdskraft til byggebranchen – der mangler også helt basale byggematerialer som mursten, Rockwool, betonelementer og spær. Entreprenører søger nu til Holland for at skaffe de nødvendige byggematerialer, så byggeriet ikke går helt i stå.
Byggebranchen står i øjeblikket og mangler akut byggematerialer. Og det gælder helt basale byggematerialer som mursten, Rockwool, betonelementer, spær og lægtetræ.Det oplyser Fyens Stiftstidende i dag.

- I øjeblikket er der helt op til seks måneders leveringstid på betonelementer, og det er en fordobling sammenlignet med situationen for blot et par år siden, fortæller regionschef i entrepenørvirksomheden Skanska, Mogens Olofsen til avisen.

Det er nødvendigt for entreprenørerne at hente byggematerialer i udlandet for at byggeriet ikke skal stagnere.

- I øjeblikket hentes der byggematerialer i Tyskland, Sverige, ja sågar i Holland. Det er nødvendigt at hente materialer uden for landets grænser, hvis byggerierne skal presses igennem, fortæller Mogens Olofsen.

Når byggematerialerne skal rekvireres i udlandet, bliver priserne herpå selvfølgelig dyrere eksempelvis er prisen på Rockwool steget med 13 % og stålelementer er steget med 17 %, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078