23948sdkhjf

TK Development sælger shoppingcenter i Malmø

TK Developments datterkoncern TKD Nordeuropa A/S har solgt shoppingcentret Entré i Malmø, Sverige til CGI. Projektopførelsen påbegyndes nu og forventes afsluttet til efteråret 2008. Salgsprisen forventes at udgøre ca. 1,5 sek. mia.
TK Developments datterkoncern TKD Nordeuropa har indgået aftale med CGI – Commerz Grundbesitz Investmentgesellschaft mbH – om dets køb af shoppingcenterprojektet Entré i Malmø, Sverige.

Det multifunktionelle projekt, der har været under udvikling gennem flere år, vil omfatte 39.500 kvm. hvoraf 25.000 kvm. er butikker, 10.700 kvm. er restauranter, biograf, fitness og bowling, 1.100 kvm. er kontorer, og 2.700 kvm. består af
boliger. Hertil kommer fællesarealer samt p-kælder med ca. 900 pladser.

Ankerlejere er bl.a. de landsdækkende forretningskæder og operatører Hennes & Mauritz, Lindex, Hemköp, Intersport og Svensk Film och Sats, og udlejningsgraden er godt 50 %.

Der er tale om koncernens første multifunktionelle projekt i Sverige, og samtidig det største projekt i Sverige til dato.

Der er indgået totalentrepriseaftale med Skanska om opførelse af centret, og de nødvendige myndighedstilladelser foreligger således projektets opførelse påbegyndes nu med forventet afslutning til efteråret 2008.

Kilde: TK Development.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111