23948sdkhjf

Niras rådgiver på biofarma-koncerns nye domicil

Niras bliver totalrådgiver for Soundport A/S på opførelsen af Ferring Pharmaceuticals kommende domicil, der skal tegnes af det verdensberømte arkitektfirma Foster + Partners.
Ferring Pharmaceuticals har valgt Niras til at stå i spidsen som totalrådgiver på sit kommende domicil, IPC Soundport Building, beliggende yderst på erhvervsområdet Scanport. Projektet skal tegnes af det verdensberømte britiske arkitektfirma Foster + Partners i samarbejde med danske Mikkelsen Arkitekter.

- Vi er rigtig glade og stolte over, at Ferring Pharmaceuticals har vist os den store tillid at vælge os som totalrådgiver på projektet. Jeg ser specielt frem til, at vi skal arbejde i et stærkt internationalt team, heriblandt en af verdens allerbedste arkitekter, siger Mads Søndergaard, direktør i Niras.

Ud over rollen som totalrådgiver skal Niras stå for alle ingeniørdisciplinerne på det kommende domicil, mens NNE Pharmaplan er tilknyttet som specialister på laboratoriedelen.

Foster + Partners er blandt andet er kendt for ”The Gherkin”, 30 St Mary Axe der er hovedkvarter for Swiss Re i London, samt for Apples kommende hovedkvarter i Silicon Valley.

fra 22.000 til 30.000 m²
Ferring har valgt Rambøll som bygherrerådgiver på projektet, der skal opgradere medicinalvirksomhedens nuværende 22.000 kvadratmeter i Ørestaden til 30.000 kvadratmeter ud til Øresund.

- Scanport er den helt rigtige beliggenhed for os. Den er international, tæt på lufthavnen - og ikke mindst tilgængelig for vores medarbejdere, uanset om de kommer fra Københavnsområdet, Sverige eller flyver ind fra udlandet. Samtidig er vi med valget af Niras, Foster + Partners, NNE Pharmaplan og Rambøll overbeviste om, at vores vision om et domicil i international særklasse bliver til virkelighed, og glæder os meget til indflytningen i 2017, siger Ole Kjerulf-Jensen, bestyrelsesformand i Ferring Pharmaceuticals A/S.

Byggegrunden ligger ud til Øresund med oplevelsescenteret Den Blå Planet som nærmeste nabo. Dermed bliver der for alvor sparket gang i udviklingen af Skanska Øresunds erhvervsområde Scanport.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156