23948sdkhjf

FLSmidth vinder stor kontrakt i Indien

FLSmith har underskrevet en kontrakt på 225 mio. kr. for at levere maskineri og udstyr til et cementanlæg med en kapacitet på 5,500 ton cement klinker per dag i Indien. Samarbejdet indgås med Zuari Cement Limited, der ejes af Italcementi i Italien, der er en af verdens fem største cementproducenter.
Produktionslinien skal bygges i et cementanlæg leveret af FLSmidth i 1981, og som ligger i den sydlige del af Andhra Pradesh i Indien.

FLSmidth’s indiske projektdivision i Chennai førte forhandlingerne om den nye produktionslinie, og divisionen vil fremover være ansvarlige for implementeringen af projektet. Denne kontrakt er FLSmidth hidtil største indiske kontrakt.

- Denne kontrakt bekræfter vores forventninger for det boomende Indien inden for cement-markedet, og kontrakten viser den styrke vi har ved at være lokalt tilstede, siger Jørgen Huno Rasmussen fra ledelsen i FLSmidth.

I løbet af de næste 21 måneder vil den indiske projektdivision fra FLSmidth levere al maskineri og tilhørende hjælperedskaber til den nye cement produktionslinie. Kontrakten inkluderer ATOX lodret møller for råmaterialer og kul formaling og en OK lodret mølle for cementformaling.

FLSmidth har været aktiv på det indiske marked siden 1912. Koncernen forventer, at de vil få flere ordrer fra Indien de kommende år.

Kilde: FLSmidth.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079