23948sdkhjf

Sats med succes

Beslutningen om at invitere studerende fra Syddansk Universitet indenfor til et grundigt tjek af virksomheden har vist sig at være et klogt valg for Andresen’s VVS.
Det skriver Dansk VVS.

De studerendes besøg hos Andresen’s VVS i Fredericia skete som del af et projekt kaldet Viden og Innovation i SMV’ere via Studerende (VIIS). VIIS-projektets formål er at udvikle et nyskabende og økonomisk bæredygtigt koncepter, der styrker dansk virksomheder.

Helt som håbet har det været med til at give inspiration til fornyelse og planer, som skal løfte virksomheden.

- Vi fik mulighed for at få kigget på virksomheden med helt nye briller. Blandt andet kom de studerende med bud på, hvordan vi bedre kunne nå ud til kunderne, og det var helt fantastisk og inspirerende at lytte til sådan en flok unge mennesker, der er helt opdaterede på den nyeste viden, og som kommer med hver deres unikke kompetencer, forklarer bestyrelsesmedlem Jan Søe Dybdal til fagbladet Dansk VVS.

Akademisk viden løfter virksomheden
Konkret har Andresen’s VVS indtil videre fastansat en akademiker – en cand. linc. merc. – i administrationen. Her har hun fået styr på VVS-firmaets hjemmeside og regnskabssystem samt

Fremadrettet er der også store planer for at inddrage den nytilførte akademiske viden til at videre udvikle firmaet, der har tre afdelinger i Trekantsområdet og cirka 30 medarbejdere. Blandt andet arbejder man med at opstille en plan – som ventes klar til april - for, hvordan man bedst muligt kommer ud til kunderne.

Kilde: Dansk VVS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078