23948sdkhjf

Sjælsø Gruppen atter i overskud

Sjælsø Gruppen har realiseret et fortsat godt salg af boliger til private og investorer, hvilket tydeligt afspejles i positive tal i deres første halvårsrapport 2006.
Sjælsø Gruppen realiserede i første halvår 2006 igen en markant resultatfremgang. Omsætningsmæssigt er resultatet steget til 1.963 mio. mod en omsætning i første halvår 2005 på 1.332 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 47 %.

Resultatet før skat blev i første halvår 2006 på 332 mio. kr. mod 221 mio. kr. i første halvår 2005. hvilket svarer til en flot stigning på 47 %.

Selskabet har haft stigende aktivitet på erhvervsejendomsområdet med indgåelse af aftaler om salg af ejendomme og opførelse af nye domicilejendomme.

Herudover udvikler boligmarkedet sig fortsat tilfredsstillende med salg af 557 boliger i første halvår 2006. Selskabet har haft god salgsudvikling for nye boligprojekter i Storkøbenhavn og Jylland.

Selskabet forventer at sælge ca. 400 boliger i andet halvår 2006. Prisniveauet i første halvår har været stabilt, men salgsperioden i det central København er forlænget.

Den stigende rente har kun haft begrænset effekt på priser og salgstakt. Da boligmarkedet grundlæggende er sundt, og boligkøberne fortsat har store rådighedsbeløb, ligsom de generelle samfundsøkonomiske faktorer er sunde, forventer selskabet også en stabil udvikling på boligmarkedet fremover.

Kilde: Sjælsø Gruppen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109