23948sdkhjf

Det nye lederskab

Fra oktober til december 2006 vil BygSol, i samarbejde med Teknologisk Institut, Handelshøjskolen i København, Erhvervsakademi Vest og Erhvervsakademiet Nordsjælland, udbyde et nyt uddannelsesforløb for byggeriets ledere, specielt branchens mange mellemledere.
BygSol-projektet giver nu byggeriets ledere en enestående mulighed for indblik i en ny ledelsesstil, der introducerer en ny måde at tænke og handle på.

Det nye lederskab bygger på filosofi. Fordi filosofien løfter det faglige perspektiv op på et højere plan, hvor det er muligt at sammenligne fagligheder. Og fordi filosofien radikalt stiller spørgsmålet om sammenhængen mellem faglighed og eksistens, mellem professionalisme og livsudfoldelse.

Som leder får du på uddannelsen et nyt beredskab til at agere sammen med andre, på en måde hvor man ser sammenhænge og problemer i et andet lys. Der vil blive knyttet an til det strategiske felt og den praksis, der er defineret organisatorisk og teknisk. Uddannelsen giver også lederen redskaber til at identificere, forstå, vurdere, forandre og skabe begivenheder og deres forløb.

Erfaringsopsamling og vidensopbygning
Da erfaringsopsamling og vidensopbygning er byggebranchens akilleshæl lægges der både under og efter uddannelsesforløbet vægt på erfaringsudveksling.

BygSol-projektet vil inden sin afslutning etablere et vidensforum, hvorfra hele projektets arsenal af erfaringer og resultater bredt kan formidles og forankres i byggeriet, herunder netværk, der opdaterer genereret viden om byggebranchens læreprocesser og vidensbehov.

Yderligere information om BygSol projektet, samt komplet uddannelsesprogram og tilmelding, kan ses her

Kilde: BygSol – Samarbejde og læring i Byggeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094