23948sdkhjf

Sjælsø Gruppen truet med sagsanlæg

En række beboere på Islands Brygge er så skuffede over kvaliteten på deres bygninger, Bryggens Have, at de nu lægger sag an mod Sjælsø Gruppen, der ligger navn til projektet.
Beboere i Bryggens Have i København har konstateret flere fejl i byggeriet, hvilket har gjort dem så vrede, at ejerforeningen nu er i gang med at lægge sag an mod Sjælsø Gruppen, der har stået for byggeriet.

Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

- Ved mangelgennemgangen var der 181 fejl og mangler – alene i vores lejlighed. Vi har fået skiftet alle døre i lejligheden. Nogle hele to gange, siger Jan Lauritzen, der er ejerforeningsformand og har titel af økonomichef, til avisen.

Flere beboere oplever, som det værste, indtrængen af vand gennem gulvet, hvilket skyldes, at der er apteret, inden cementen er tørret ordentligt, og at der stiger grundvand op i kælderen.

Der har været konstateret byggefejl, fra den første dag beboerne satte de første møbler ind i de nye lejligheder på Bryggens Have. Flere af beboerne har således været nødsaget til at bo på hotel, mens fejlene er blevet afhjulpet.

Sjælsø Gruppen erkender, at der har været problemer med byggeriet på Islands Brygge. Dog har de – modsat beboerne – kun fem punkter med fejl på deres liste, som står for deres regning, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093