23948sdkhjf

Silvan åbner igen efter indbydende ombygning

Silvans 4.000 m² butik på Håndværkervej i Aalborg har været gennem en omfattende ombygning. Den 15. februar slår man igen dørene op i en mindre, men mere overskuelig butik.
Det aalborgensiske gør-det-selv-folk har i en årrække været faste kunder i Silvan på Håndværkervej. Nu er den 4.000 m² store butik blevet godt og grundigt ombygget, så den fremstår inspirerende og overskuelig.

- For at skabe bedre overblik og gøre medarbejderne mere tilgængelige for vores kunder, har vi reduceret butikkens samlede antal kvadratmeter. Det betyder, at vi nu er i to af de tre haller, vi råder over. Samtidig har vi flyttet rundt på stort set alle varer i butikken, så vi nu har to afdelinger, der er meget nemme at få overblik over og finde rundt i, forklarer butikschef Rasmus Kjærgaard og fortsætter:

- I den ene har vi trælast, haveartikler og alt til udendørs. I den anden har vi isenkram, malervarer, el-artikler, køkkenelementer m.m. Den overskuelige opdeling giver os rigtig gode betingelser for at yde den bedst mulige service til vores kunder og inspirere dem til deres egne gør-det-selv-projekter.

I anledning af ombygningen og genåbningen er der kaffe, rundstykker samt særlige tilbud til kædens fordelskunder, når butikken åbner lørdag d. 15. februar klokken 9.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094