23948sdkhjf

Byggestart fremrykket på botilbud

Det milde vintervejr har fremrykket opførelsen af en tilbygning ved bostedet Hyldgården i Holstebro. 1. spadestik på byggeriet til 25 mio. kr. blev dog afholdt i frost og kulde.
Fredag den 24. januar var Ulla Tørnæs, formand for Social- og Sundhedsudvalget i Holstebro Kommune, med til at tage 1. spadestik til en tilbygning til bostedet Hyldgården i Holstebro.

Om knap et år ventes Hyldgården så at kunne slå dørene op på et nyt botilbud og dagtilbud i tilknytning til den eksisterende institution. Hyldgården ligger på Mellemtoft 1 mellem Holstebro og Mejrup, og består lige nu af 26 boliger placeret i tre afdelinger.

16 nye boliger
Det nye byggeri består af 16 to-rums boliger til beboere med udviklingshæmning og autisme. Der kommer også et område med dagtilbud, som både er for beboerne i de 16 nye boliger og for andre borgere med lignende behov.

Der bliver tale om et moderne byggeri med helt nyudviklede badeværelsesløsninger og med fleksible kommunikationsløsninger, som sikrer god kommunikation mellem beboere, personale og pårørende. De teknologiske løsninger etableres i et samarbejde med bl.a. Teknologisk Institut.

De nye boliger er ikke kun for voksne handicappede, men kan anvendes af unge helt ned til 16 år. Derfor har to forvaltninger - Børn & Unge og Social & Arbejdsmarked - arbejdet sammen om at finde fælles løsninger, så overgangen fra barn til voksen bliver smidigere og bedre.

De samlede byggeomkostninger er på 25 mio. kr., og byggeriet forventes at stå færdigt ultimo november 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093