23948sdkhjf

Storcenter på 45.000 m² nærmer sig byggestart

Udviklingsselskabet M. Goldschmidt har netop indgået et par store lejeaftaler og er nu så langt fremme med Hillerød Storcenter, at første spadestik kan tages omkring årsskiftet.
M. Goldschmidt Holding A/S har indgået aftale om to lejemål på i alt 3.450 kvadratmeter med elektronikkæden Elgiganten, som dermed bliver en væsentlig ankerlejer i det kommende Hillerød Storcenter.

Projektdirektør i Goldschmidt, Ulrik Bebe, glæder sig over aftalen, som er et betydeligt skridt på vejen mod byggestart på projektet.

- Vi er, sammen med Hillerød kommune, i gang med at udarbejde lokalplan for Hillerød Storcenter, og vi forventer, at centrets ankerlejere vil være på plads i foråret 2014. Vi håber og tror på, at byggeriet kan starte ved årsskiftet 2014/2015, således at vi kan åbne Hillerød Storcenter til julehandlen 2015, siger han.

Hillerød Storcenter bliver på i alt 45.000 kvadratmeter og kommer blandt andet til at indeholde skøjtebane, legeland, biograf, fitness center og aktivitetscenter. Centret placeres på hjørnet af Herredsvejen og Roskildevej, tæt ved Hillerødmotorvejen, og vil – udover Elgiganten – indeholde en række af de stærkeste butikskoncepter i Danmark. Goldschmidt forventer, at omkring 75 procent af lejemålene er på plads inden byggestart.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109