23948sdkhjf

43 boliger på vej i Hadsund

En investorgruppe har planer om at omdanne den gamle slagterigrund i Hadsund til en ny bydel med boliger og dagligvarebutik.
Danish Crowns gamle slagteribygninger i Hadsund står tomme, og en investorgruppe ønsker derfor at opføre boliger og en butik på grunden. På baggrund af investorgruppens forslag har Mariagerfjord Kommune udarbejdet en lokalplan, som efter seneste møde i udvalget for teknik og miljø sendes i offentlig høring.

Projektet indebærer, at der etableres en dagligvarebutik, et ubemandet tankanlæg med tilhørende vaskehal, 37 boliger fordelt i to etagebebyggelser med tilhørende garageanlæg samt seks enfamiliehuse opført som punkthuse.

Lokalplanområdet afgrænses mod øst af Østre Alle og mod syd af Mariager Fjord. Randersvej udgør områdets vestlige grænse, og mod nord
afgrænser Alsvej området.

Bygninger i op til fem etagers højde
Til henholdsvis tankanlæg og dagligvarebutikken etableres to byggefelter, hvor butikken kan være op til 1.500 m² med op til 200 m² personalefaciliteter.

Der etableres tre byggefelter til to etageboligbebyggelser og et garageanlæg. I lokalplanen gives mulighed for at opføre boligbebyggelsen i op til fire etager med enkelte bygningsdele i op til fem etager.

Endeligt etableres seks byggefelter til énfamiliehuse i form af punkthuse, som kan opføres i op til tre etager. Denne bebyggelse skal opføres med hvad der i lokalplanen betegens som et maritimt udtryk med facader i træbeklædning eller i træ kombineret med teglsten.

Området skal med planen også åbne op for kig og forbindelse mellem byen og Fjorden. Dette sker ved at etablere sigtelinjer, hvor der ikke må bygges, fra gågade til vandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094