23948sdkhjf

Vibrog-installatør på job på regionshospital

BE Installationer blæser ikke mindre end 180 kilometer lyslederkabler gennem rørene på Regionshospitalet Viborg. Det løfter hospitalets IT-motorvej til gavn for personale og patienter.
Der kommer fuld knald på netværket, når håndværkerne i løbet af de næste måneder blæser ikke mindre end 180 kilometer lyslederkabler ind på Regionshospitalet Viborg.

Medarbejdere og patienter kan dermed se frem til en lynhurtig it-forbindelse, som skal sikre korte svartider ved brug af eksempelvis en ny elektronisk patientjournal, MidtEPJ. Samtidig vil netværket gøre det lettere at håndtere store filer som eksempelvis røntgenbilleder.

Blæser kablerne gennem rørene
Håndværkerne fra det lokale firma BE Installationer gik allerede før jul i gang med at pille loftsplader ned og trække kabelrør, og i løbet af de kommende måneder vil de mange kilometer fiber så bogstaveligt talt blive blæst gennem rørene på det meste af hospitalet.

BE Installationer vandt udbuddet med de mange kilometer kabler på billigste bud.

Regionshospitalet Viborg bliver dermed det første hospital i landet med det avancerede it-netværk, som skal sikre, at medarbejdere og patienter ikke oplever lange svartider ved computeren på grund af forbindelsen til serveren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078