23948sdkhjf

Nyt tømrerfirma udvider - ansætter grundlæggers far

Godt et halvt år efter etableringen af MJ Tømrer & Snedker er der basis for den første nyansættelse. Det bliver grundlæggerens egen far.
For et halvt års tid siden startede Mark Jørgensen som selvstændig med tømrervirksomheden MJ Tømrer & Snedker i Vebbestrup ved Hobro. Det oplyser firmaet ifølge fjordavisen.nu i en pressemeddelelse.

Siden starten har der været så godt gang i forretningen, at Mark har ansat sin første medarbejder. Og han må siges at være håndplukket til jobbet. Der er nemlig tale om 24-årige Mark Jørgensens far, 57-årige Preben Jørgensen.

Preben Jørgensen startede for over 40 år siden i tømrerlære, og var ansat i Myhlenberg i Arden indtil firmaet sidste år lavede en rekonstruktion af virksomheden, hvilket betød afskedigelser.

Tilfører erfaring og kompetencer
- Jeg har haft forrygende travlt siden starten, og var begyndt at kigge mig om efter en tømrersvend. Derfor kom muligheden for at ansætte min far meget belejligt. Han har stort set prøvet alle typer opgaver og har en enorm erfaring, både når det gælder udførelse af arbejdet, projektering og tilbudsberegning. Samtidig har han et enormt stort netværk. Hele paletten er meget givtigt for en ung virksomhed som min. Derfor var jeg overhovedet ikke i tvivl, lyder det fra Mark Jørgensen, der tilføjer:

- Ansættelsen betyder også, at vi i endnu højere grad kan løse store totalentrepriseopgaver, som jeg, sammen med stærke samarbejdspartnere, allerede har haft løst nogle stykker af, siden jeg startede for et halvt år siden.

- Derfor er jeg naturligvis også både stolt af og rigtig forventningsfuld til de nye udfordringer. Efter at have været ansat i store virksomheder det meste af mit arbejdsliv, er det meget spændende at være med til at bygge noget op. Og så oven i købet gøre det sammen med min søn. Det glæder jeg mig utroligt meget til, afslutter Preben Jørgensen, som glæder sig over ansættelsen i sønnens virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094