23948sdkhjf

Platformsucces rykker vestpå

Markedet for mobile arbejdsplatforme er i vækst, og derfor har Greve-virksomheden Platform.as nu åbnet afdeling i Aarhus.
Når der skal mures ydervægge, sættes altaner op eller facaderenoveres, vælger flere og flere entreprenører at gøre det fra mobile arbejdsplatforme frem for traditionelle stilladser.

Det har fået platformudlejer, Platform.as, til at kigge mod vest. Indtil nu har firmaet opereret fra basen i Greve, men 1. januar i år slog man dørene op for en ny jysk afdeling i Trige lidt nord for Aarhus. Direktør Casper Knudsen ser frem til, at den nye afdeling vil betyde øget aktivitet vest for Storebælt.

- Vi kan mærke en stor interesse fra vores jyske kunder, så nu har vi valgt at etablere os fast herovre. Vi har indkøbt 20 ekstra platforme, ansat et par nye montører og har allerede fået tre store jyske ordrer, fortæller han.

Flere fordele
Platform.as blev etableret i 2008 med 45 platforme. I dag har virksomheden tre gange så mange. Årsagen er, at et stigende antal entreprenører er begyndt at arbejde fra mobile platforme, når de beskæftiger sig med udvendige bygningsarbejder og nybyggeri.

Ifølge Bjarne Nielsen, direktør i MNB Byg i Skive, er det ikke mindst fleksibiliteten, sikkerheden og den gode arbejdshøjde, der gør platformløsningen attraktiv.

- Samtidig slipper man for det tunge arbejde, som er forbundet med arbejdet på stillads. Og så er der også en økonomisk fordel, fordi jeg kan spare en arbejdsmand, når vi arbejder fra platform. Mine folk kan hurtigt komme ned og fylde op, når de løber tør for materialer. På kort tid er de klar til at køre op og fortsætte med at mure, pointerer MNB Byg-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125