23948sdkhjf

Flot halvårsresultat fra Skanska Danmark

Skanska har for fjerde år i træk forbedret halvårsresultatet. I forhold til året før er omsætningen øget med 14 % til 1.475 mio. kr., mens overskuddet...
- Resultatfremgangen skal ses som et resultat af en målrettet indsats for at skabe total samhørighed mellem medarbejdernes kompetencer og opgavernes krav, ligesom det er et resultat af den meget fokuserede indsats omkring indførelsen af den industrialiserede byggeproces, hvor hele koncernens synergier inden for f.eks. indkøb, IT-værktøjer og videndeling i langt højere grad udnyttes, siger en meget tilfreds administrerende direktør i Skanska Danmark, Klaus Steen Mortensen.

- Det er et utroligt flot resultat skabt af vores engagerede medarbejdere i samarbejde med kunderne. Den konstante fremgang kvartal for kvartal indikerer, at vi er godt på vej mod vores mål. Vi har en overskudsgrad på 2,4 %, og vi arbejder på at forbedre den endnu mere. For mange lyder det måske ikke af meget, men i byggebranchen, hvor det ikke er usædvanligt med overskudsgrader omkring 1 %, er vi meget tilfredse.

Fokus på kvalitet og kundetilfredshed

- Vores fokus er fortsat at levere produkter af høj kvalitet til vores kunder. Vi har allerede mange trofaste kunder, som vælger Skanska, fordi de kender os og den kvalitet, vi står for, men vi kan selvfølgelig altid blive bedre. Skanska ønsker at aflevere byggeri uden fejl og mangler. Den proces, vi har igangsat for at forbedre kvaliteten, skal sikre, at vi senest i 2007 når vores mål, siger Klaus Steen Mortensen.

Skanska Danmarks mål frem mod 2007 er at blive Danmarks mest professionelle entreprenør. Det indebærer udover projekter omkring industrialisering af byggeprocessen og øget kundetilfredsheden også en indsats for at øge medarbejdernes kompetencer gennem træning og uddannelse, bedre risikostyring og en øget indsats på arbejdsmiljøområdet, hvor Skanska Danmark ikke er bleg for at stille skrappere krav end lovgivningen. For nylig indførte Skanska bl.a. den alkoholfrie arbejdsplads ligesom der er krav om, at alle medarbejdere på Skanskas byggepladser altid skal bære hjelm samt synlighedsstøj.

- Vores medarbejderes sundhed og sikkerhed har højeste prioritet i Skanska. Vi accepterer ikke, at det er forbundet med risiko at gå på arbejde. Derfor gør vi alt, for at forbedre arbejdsmiljøet og øge sikkerheden, så vi helt kan undgå ulykker på vores byggepladser, siger Klaus Steen Mortensen.

Kilde: Skanska

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078