23948sdkhjf

Ekstra midler betød en masse ekstra arbejder

En ekstrabevilling på 10 mio. kr. fra Norddjurs kommunalbestyrelse betød en masse ekstra arbejder rundt omkring i kommunen.
Ekstrabevillingen, som blev givet i august 2013 betød på bygningssiden, at der blev bevilget 7 mio. kr. til blandt andet bygningsrenovering og udvidelse af administrationsbygningen ved Grenaa Idrætscenter.

I den forbindelse blev der udarbejdet en prioriteringsliste, hvor der lagt vægt på udskiftning af vinduespartier, facaderenoveringer og lignende for at forbedre bygningen energimæssigt. Således gik 3,5 mio. kr. af de 7 mio. kr. til udskiftning af netop vinduer og døre med positive konsekvenser for både opvarmning og indeklima. Pengene blev fordelt på forskellige institutioner med beløb fra 150.000 op til 500.000 kr.

Et eksempel på et renoveringsprojekt er hjælpemiddelsdepotet på Kalorievej i Grenaa. De fik udskiftet hele deres tag på i alt 1.300 m².

I projektet var der planlagt nye og flere nedløb, da de nuværende nedløb ikke kunne aflede regnvandet, men i forbindelse med renoveringen blev de håndværkerne opmærksom på, at nedløbene var fyldt op med smulder fra tagpladerne og derfor var lukket helt til.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094