23948sdkhjf

Nyborg tog pulsen på malerbranchen

Omkring 900 håndværkere, lærlinge, udstillere og oplægsholdere brugte i sidste uge tre dage på at styrke netværket og lære seneste nyt om udviklingen i branchen.
Danske Malermestre afholder hvert år i slutningen af januar ”Nyborg Stævnet”, der samler interessenter i den danske malerbranche til nogle dages socialt samvær krydret med politiske indspark og faglig inspiration.

Stævnet, der i år blev afviklet 16.-18. januar, tiltrak omkring 900 mennesker, og blandt oplægsholderne var politikeren Matthias Tessfaye (S), politisk kommentator Henrik Qvortrup og direktør i tænketanken Cepos, Mads Ågerup.

Malerbranchens sociale og politiske samlingspunkt
- Stævnet samler på en unik måde hele organisationen. Udstillere, medlemmer, lærlinge og andre interesserede mødes på kryds og tværs i uformelle rammer, hvor nye forbindelser knyttes, og gamle forbindelser genopfriskes, fortæller Ole Draborg, der er adm. direktør i Danske Malermestre.

- Stævnet har både et socialt og et politisk sigte. Ud over at være en anledning for branchens interessenter til at mødes, så tager stævnet via de mange udefrakommende oplægsholdere også pulsen på malerbranchen og de udfordringer, vi står overfor. På samme måde er de mange udstillere med til at skabe fokus på de nyeste udviklinger inden for produkter og materialer, uddyber han.

Ansigt til ansigt med kunderne
Blandt de udstillere, som deltager fast på Nyborg Stævnet, er spartel-, klæber- og fugemasseproducenten Ardex. Virksomheden tiltrak sig i år stor opmærksom fra publikum med sin medbragte racerbane, hvor man kunne konkurrere om at vinde en bowlingaften.

- Racerbanen passer meget godt til stemningen herinde, for selv om det er alvorligt nok, må det også godt være lidt sjovt. Vi oplever stævnet som en god lejlighed til at mødes ansigt til ansigt med mange af de malermestre, som forhandler vores produkter. I det daglige mødes man jo ofte kun, hvis der opstår problemer, så der kan godt gå lang tid imellem, fortæller teknisk chef i Ardex, Carsten Rasmussen.

- Samtidig får vi hvert år besøg af mange unge lærlinge, der kigger forbi for at få inspiration til deres afsluttende projekter, hvor man jo gerne må være lidt kreativ. Vi har i år blandt andet medbragt vores PanDomo-produktserie, der giver mulighed for at lege med farver og strukturer på væggene, og den var de unge mennesker meget interesserede i at høre om, tilføjer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093