23948sdkhjf

Nye partnere hos Friis & Moltke A/S

Friis & Moltke styrker sig med en ny partnergruppe, samtidig med at tegnestuen for tiden oplever en medvind af vundne arkitektkonkurrencer og nye opgaver...
Friis & Moltke styrker sig med en ny partnergruppe, samtidig med at tegnestuen for tiden oplever en medvind af vundne arkitektkonkurrencer og nye opgaver.

Friis & Moltkes nye partnergruppe rummer både nye og kendte ansigter. Arkitekterne Palle Hurwitz og Niels Erik Thomsen har været indehavere af Friis & Moltke siden 1994 og brødrene Mikkel og Martin Wienberg har været partnere i en årrække.

Som nye partnere indtræder arkitekt Morten Bluhm fra Friis & Moltke, samt arkitekt Mogens Husted Kristensen, der i dag er indehaver af tegnestuen Funktion Arkitekter. Funktion Arkitekter og dens medarbejdere indgår i løbet af sommeren i Friis & Moltkes 60 mand store medarbejderstab.

Med optagelsen af Morten Bluhm og Mogens Husted Kristensen i partnergruppen udvider tegnestuen sit faglige arbejdsfelt, og styrker sine konkurrence- og akkvisitionsaktiviteter.

Den nye partnergruppe er fra venstre Martin Wienberg, Morten Bluhm, Mogens Husted Kristensen, Palle Hurwitz, Mikkel Wienberg og Niels Erik Thomsen.Friis & Moltke benytter også lejligheden til at introducere en ny intern organisation for virksomhedens to tegnestuer i Århus og Aalborg. Den nye organisation imødekommer de store faglige og ledelsesmæssige udfordringer, en moderne arkitektvirksomhed stilles over for.

Høj arkitektonisk kvalitet og adskillige bygge- og designopgaver i både ind-, og udland har placeret Friis & Moltke sikkert blandt de førende arkitekter siden 1954, hvor firmaet blev grundlagt af Knud Friis og Elmar Moltke Nielsen.

Med aktuelle vundne arkitektkonkurrencer og en lang række væsentlige projekter og konkurrencer under udarbejdelse, er der givet virksomheden og den nye partnergruppe det bedst tænkelige afsæt for videreførelse af tegnestuens stærke position i dansk arkitektur.

Kilde: Friis & Moltke

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082