23948sdkhjf

Dansk Elberegning på opkøb

AX-Elberegning i Svendborg er netop blevet overtaget af Dansk Elberegning i Fredericia, der beregner større og mindre elinstallationsprojekter landet over.
Dansk Elberegning drives i fællesskab af Mogens Nielsen og Preben Jørgensen. Det er Mogens Nielsens samarbejdspartner i Svendborg, den 62-årige elberegner Axel Bjoljahn, der har valgt at afhænde sin forretning, AX-Elberegning for at gå på efterløn.

Dansk Elberegning i Fredericia har overtaget alle aktiviteterne, men trækker fortsat gerne på Axel Bjoljahns mangeårige erfaringer fra branchen.

- Jeg har kendt Mogens Nielsen, siden jeg startede virksomheden for godt 10 år siden. Vi har været både kolleger og konkurrenter, og er kommet godt ud af det med hinanden i alle årene. Derfor var det naturligt for mig at ringe til Mogens og spørge, om han ville overtage min virksomhed efter mig. Det sagde han heldigvis ja til, fortæller Axel Bjoljahn.

Succes og stigende omsætning
Dansk Elberegning har eksisteret siden 2001, hvor det blev grundlagt af Mogens Nielsen. Inden da havde Mogens Nielsen dels været projektleder hos en af landets større installations-virksomheder dels drevet installations- og konsulentvirksomhed med salg af CTS-anlæg. I 2008 blev makkeren Preben Jørgensen ansat og er i dag medejer. Preben Jørgensen har mange års erfaring som overmontør og projektleder fra en af de større lokale virksomheder og har beskæftiget sig med service, anlægsopgaver og tilbudsberegning.

Axel Bjoljahn er uddannet elektriker og siden hen elinstallatør. I en årerække var han ansat i en større dansk installationsvirksomhed, inden han i 2002 besluttede sig for at etablere sin egen forretning i Svendborg, hvor han boede. Han kunne med fordel trække på et stort netværk, og i næsten alle årene har han kunnet glæde sig over en god succes med støt stigende omsætning. Nu ser han frem til at slippe roret og lade Mogens Nielsen og Preben Jørgensen overtage elberegningen på Fyn med ham selv på sidelinjen i et vist omfang.

- Jeg er glad for, at jeg kan få lov til at videreføre det projekt på Fyn, som Axel har arbejdet succesfuldt med i mange år. Axel har skabt et marked, som vi ser meget frem til at servicere og arbejde videre med, fortæller Mogens Nielsen.

Dansk Elberegnings kontor ved havnen i Fredericia vil fremover være de fysiske rammer for aktiviteter i Dansk Elberegning og AX Elberegning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094