23948sdkhjf

11.500 vinduer og døre til forårslevering

Med underskrift på seks meget store sager blev juleperioden 2013 den bedste nogensinde for Idealcombi. Det giver tro på fremtiden.
Ovenpå et 2012/13-regnskab med fremgang på både top- og bundlinje kan Idealcombi glæde sig over solid start på 2014.

Med underskrivelsen af seks meget store sager lige før og efter julen, indleder den nordvestjyske dør- og vinduesfabrik året med produktion af ikke mindre end 11.500 vinduer og døre til levering på danske byggepladser i løbet af foråret.

De seks sager udgør et betragteligt tocifret millionbeløb, og sammen med en lang række mindre opgaver gør de ordreindgangen i julen til den, for perioden, bedste nogensinde.

- Vi nåede lige at tage hul på vores positive forventninger til 2014 med en slutspurt inden udgangen af 2013. Der er ikke tvivl om, at vi er både glade og virkelig taknemmelige for de store opgaver, vi har fået lige op til jul. Vi tror på, at det en udvikling, der er kommet for at blive, så vi kan fortsætte en god vinter ind i et grønt forår. Og forhåbentlig kan vi alle i branchen vejre lidt friskere morgenluft, siger direktør for salg og marketing, Claus Winther.

Nye produkter – nye nicher
Det er ikke mindst Idealcombis nyligt lancerede produktserie, det indadgående vindue, Futura+i, som bidrager til udviklingen, og serien udgør således en stor del af de nye ordrer.

- De smalle rammer i en indadgående konstruktion har åbnet dørene for markeder, hvor vores produkter før ikke har haft store muligheder i konkurrencen med rene alu-produkter. Den nye produktserie gør op med den tid, og vi kan nu også være med helt fremme, når eksempelvis store offentlige bygninger skal energirenoveres, fortæller Claus Winther.

Han glæder sig ikke mindst over, at Idealcombi gennem målrettet arbejde med effektivitet og udvikling har bragt sig selv i en position, hvor man kan bibeholde produktionen i Hurup Thy og fortsat være konkurrencedygtig.

- Vi kan efter en vinter som denne konstatere, at vores indsatser har været lagt de rigtige steder. Vi fortsætter naturligvis med høj damp på både udvikling af energirigtige produkter og på effektiv produktion herhjemme, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094