23948sdkhjf

Nyt samarbejde skal sparke gang i Haderslevs grundsalg

Efter at have haft opgaven i udbud har Haderslev Kommune indgået samarbejde med Nybolig Haderslev om salg af kommunale byggegrunde.
Udbud og salg af kommunale parcelhusgrunde vil i fremtiden foregå i et tæt samarbejde mellem Haderlsev Kommunes Plan- og Ejendomsudvikling og Nybolig Haderslev. Haderslev Kommune har haft opgaven i udbud, og det er Nybolig Haderslev, der skal hjælpe med at få kommunens til-salg-skilte skiftet ud med et solgt-skilt.

- Salg af byggegrunde er en opgave, der er særdeles velegnet til at blive løst af private samarbejdspartnere. Jeg glæder mig over, at vi med konkurrenceudsættelsen får tilført Haderslev Kommune en stor faglig kompetence udefra og dermed stor salgskraft på et område, der er særdeles vigtigt også i forhold til bosætning og udvikling af kommunen, siger borgmester HP Geil.

- Vi er glade for at have fået opgaven, og at kommunen har valgt at sende den i udbud. Jeg ser også grundlaget for et godt samarbejde på et tidspunkt, hvor boligmarkedet er ved at stabilisere sig, siger indehaver af Nybolig Haderslev, Torben Strøm.

Inden aftalen blev indgået, har Nybolig Haderslev fremlagt en gennemarbejdet plan for, hvordan firmaet vil markedsføre de kommunale parcelhusgrunde.

Ekstra fokus på grunde udenfor Haderslev by
Da der ikke er lige stor efterspørgsel efter grunde i alle dele af kommunen, er der i kontrakten lagt ekstra incitament i aftalen for at styrke indsatsen for salg af grunde uden for Haderslev By.

Nybolig Haderslev har et tæt samarbejde med Nybolig Vojens, som dermed vil blive en aktiv lokal aktør i forhold til at sælge grunde i den vestlige del af kommunen.

Aftalen gælder fra 1. februar 2014 og frem til 31. december 2016, men med mulighed for forlængelse i 2 x 12 måneder. Kontrakten er kommet i hus, efter at opgaven har været i offentligt udbud, som er gennemført i et samarbejde mellem kommunens afdelinger for Plan- og Ejendomsudvikling og Udbud og Indkøb.

På udbudstidspunktet var der cirka 80 kommunale parcelhusgrunde til salg spredt ud over hele kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079