23948sdkhjf

Vil være Danmarks førende full-service bygge- og ejendoms-virksomhed

Kubens nye direktør vil være bedst til det hele. Virksomheden vil bevidst levere en vare som ingen andre betydelige aktører i branchen har turdet satse på:...

Vil være Danmarks førende full-service bygge- og ejendomsvirksomhed

Kubens nye direktør vil være bedst til det hele. Virksomheden vil bevidst levere en vare som ingen andre betydelige aktører i branchen har turdet satse på: Ejendomsadministation, drift og vedligehold, byggeri og bygherrerådgivning i en og samme koncern.

Den unikke kombination som andre - selv i mindre mål - har brændt fingrene på, skal gøre Kuben lønsom. Er det bundliniefarlig ubeslutsomhed eller en fantastisk chance?

- Vi har fantastiske kompetencer i Kuben som har spillet fint hver for sig i løbet af de seneste år. Men nu skal vi have bundet dem sammen. Da jeg kom hertil indkaldte jeg alle 25 ledende medarbejdere til et møde, hvor jeg spurgte, hvordan de mente, virksomheden skulle være. Der blev dyb tavshed. Det var de aldrig blevet spurgt om før. Men pludselig så væltede ideerne frem, og nu har gruppen selv formuleret en ny koncernstrategi og den deraf følgende nye organisationsplan. Jeg ser egentlig kun mig selv som dirigenten, siger Henrik Enegaard Skaanderup, der kom fra en stilling som direktør i MT Højgaard, inden han blev ansat i Kuben.

- Der er da nogle, der har sagt, at det må være dejligt at komme til at arbejde i en organisation, hvor der ikke skal tænkes på bundlinien. Men sådan er det slet, slet ikke. De 2 aktionærer har 2 funktioner nemlig at skabe profit og så anvende afkastet i den anden ende på at dele ud og støtte tiltag i det byggede miljø. Og vi hører under den profitskabende del. Vi skal aflevere et afkast som alle andre investeringer, siger Henrik Enegaard Skaanderup.

Helt som alle andre har han nu ikke tænkt sig det. Han har nemlig opsat nogle stærkt ambitiøse mål for væksten i Kuben både, hvad angår omsætning og overskud. Samtidig skal Kuben i sin praksis være førende inden for alle forretningsområder.

Kilde: ErhvervsEjendom

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078