23948sdkhjf

Kædemedlemskab sender VVS-firma mod nye mål

VVS-firmaet Bøgskov A/S er blevet til Bedre Bad Assens – Bøgskov A/S gennem et nyt medlemskab af kæden Bedre Bad og Energi. Det skal løfte firmaet og de ansattes ekspertise.
De i forvejen dygtige, faguddannede medarbejdere hos VVS-firmaet Bøgskov A/S skal blive de bedste i deres område, og det skal ske gennem uddannelse på Bedre Bad Akademi. Det er en af målsætningerne for det fynske VVS-firmas medlemskab af Bedre Bad og Energi, forklarer indehaver Johnny Bødskov til LokalAvisenAssens.

Medlemskabet af den frivillige kæde inden for badeværelser og energiløsninger trådte i kraft pr. 1. januar og har blandt andet betydet et navneskift, Bøgskov A/S er blevet til Bedre Bad Assens – Bøgskov A/S.

Ekspertise og eksponering
Ud over at de ansatte nu får adgang til Bedre Bad og Bedres Energis uddannelsesaktiviteter, så de kan blive opdateret på specialviden, vil VVS-firmaet også kunne drage fordel af et langt større markedsføringsapparat.

- I vores forretning har vi en fornuftig fordeling mellem erhvervs- og privatkunder, ligesom vi med vores 15 ansatte løser opgaver inden for energi-, bad og VVS-området. Inden for alle disse områder er kravene til viden og ekspertise stigende, ligesom evnen til at kommunikere præcist og målrettet på markedets betingelser får større og større betydning, siger Johnny Bøgskov til LokalAvisenAssens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094