23948sdkhjf

Skræddersyede løsninger er fremtiden

Med titlen ”Kloaknettet i Danmark – mulighederne nu og i fremtiden” har Wavin i april måned afholdt syv velbesøgte VA-seminarer rundt om i det ganske land...
Med titlen ”Kloaknettet i Danmark – mulighederne nu og i fremtiden” har Wavin i april måned afholdt syv velbesøgte VA-seminarer rundt om i det ganske land.

Deltagerne på seminaret var både rådgivende ingeniører, stadsingeniører, medarbejdere på tekniske forvaltninger, entreprenører og forhandlere, som alle fik nogle spændende bud på, hvordan den danske afløbsbranche vil udvikle sig fremover.

Som markedsleder har Wavin naturligvis en række konkrete ideer til, hvordan man kan gå til værks. I seminarets første indlæg, var adm. direktør Ole Arenfeldt Jensen inde på, at det handler om at geare alle til at være innovative, effektive og visionære.

Og ledelsen hos Wavin skal fortsætte med at tænke stort, opkøbe virksomheder, satse på vækstmarkeder og i det hele taget sørge for de nødvendige ressorcer til nyudviklingen.

Næste mand på scenen var den farverige direktør for Instituttet for Fremtidsforskning, Johan Peter Paludan. Han gav sit syn på branchen ude fra, og understregede at morgendagens udfordringer især handler om at satse på skræddersyede løsninger. Johan Peter Paludan betonede også vigtigheden af at afsætte ressourcer og tid til innovation, nytænkning og teknologisk udvikling.

Produktchef Erik Guldbæk fra Wavin tog tråden op, og kiggede tilbage på afløbssystemets historie. Han pointerede at Wavin ofte har spillet en central rolle i udviklingen. Fx da Wavin lancerede verdens første pvc-trykrør i store dimensioner eller i 1967, da Wavin lancerede den første plastbrønd på markedet.

Erik Guldbæk gennemgik de mange forskellige typer plast – og fortalte også om dokumentation, vejledninger og den nordisk certificeringsordning. Han pointerede at de mest effektive løsninger udspringer af et tæt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og Wavin.

Kilde: Wavin

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065