23948sdkhjf

Ny kundechef i MT Højgaard

Mark Jakobsen er tiltrådt som kundechef i MT Højgaard med ansvar for salg af bygge- og anlægsopgaver inden for alle kundesegmenter i Nordjylland.
Mark Jakobsen, 43 år, får base i MT Højgaards afdeling i Aalborg, og blandt hans store fokusområder bliver domicilbyggeri og energirenovering af den bestående bygningsmasse.

Mark Jakobsen er uddannet elektriker og el-installatør og kommer senest fra en stilling som Technical Key Account Manager hos GridManager i Viborg. Han har et bredt erfaringsgrundlag inden for B2B med kundepleje og marketing som nøgleord. Igennem en årrække har han blandt andet været beskæftiget som selvstændig med el-installation og detailforretning i Aalborg, han har deltaget i opstart af online el-grossist med B2B og online websalg til private på Fyn, og han har arbejdet som Key Account Manager med salg af materiel og løsninger til el-branchen og industrien i Danmark.

De seneste tre år har han arbejdet med energioptimering og energistyringsløsninger til tunge industrielle energiforbrugere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203