23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, Anker Hansen & Co., C. Holbøll & Sønner Entreprise, Norcon Byggeentreprise, Glaseksperten, OBH, Rambøll, Rockpanel, STM Vinduer og Thermaflex Nordic.
Alectia
Arkitekt Alan Schiøtz er ansat som senior consultant i Logisys-afdelingen, der blandt andet leverer supply chain-simulering af projekter indenfor hospitaler, proces og bryggeri.

Allan Schiøtz har blandt andet undervist i CAD, 3D modellering og visualisering på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skole for Arkitektur, og har senest været ansat hos IO Interactive.

Kristina Nowak Marker, 26 år, er ansat som ingeniør med tilknytning til vand- og miljø-afdelingen. Hun er nyuddannet miljøingeniør fra DTU med speciale inden for vandressourcer.

Anker Hansen & Co. A/S
Erik Kamper er ansat som projektleder pr. 6. januar 2014. Han er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og får sit daglige virke på Klostermarksskolen i Roskilde, som Anker Hansen udfører i totalentreprise for Roskilde Kommune.

C. Holbøll & Sønner Entreprise A/S
Kenneth Andersen er pr. 2. januar 2014 tiltrådt som ny kalkulationsmedarbejder i C. Holbøll & Sønner, hvor han skal være med til at styrke tilbudsafdelingen.

Glaseksperten
Laurids Paulsen er ansat som ekstern sælger pr. 7. januar 2014. Han får til opgave at servicere kunder i hele Danmark.

Norcon Byggeentreprise
Renè Moen, 50 år, er ansat som projektleder. Han har en baggrund som selvstændig murermester og kommer senest fra en stilling som entrepriseleder hos E. Pihl & Søn. (Kilde: Licitationen).

OBH Rådg. Ingeniører A/S
Per Sander Dyreborg tiltræder den 15. januar 2014 en stilling som regionschef Sjælland i OBH Rådg. Ingeniører A/S. Han kommer fra en stilling som markedschef ved MT Højgaard og har tidligere været ansat ved Lind & Risør og NCC.

Per Sander Dyreborg får det overordnede ansvar for at lede og udvikle OBHR’s aktiviteter på Sjælland i samarbejde med kollegaerne på kontoret i Ballerup.

Rambøll
Mie W. Kjølhede, 43 år, er ny chefkonsulent hos rådgivningsvirksomheden Rambøll. Hun har været ansat hos Rambøll i 10 år og er tilknyttet byggeriområdet med speciale inden for ventilation og indeklima. (Kilde: Børsen).

Rockpanel
Palle Ramsdal, 39 år, er pr. 1. januar 2014 tiltrådt som area manager med ansvaret for udvikling af salg, teknisk service og forskrivning i Jylland og Fyn.

STM Vinduer A/S
Claus Frydenborg Hansen er tiltrådt som salgschef og får til opgave at styrke positioneringen over for den professionelle byggeindustri.

Claus Frydenborg Hansen har senest været salgschef hos Optimera og var i perioden 2000-2012 ejer og leder af Tommerup Trælasthandel, som i dag er overtaget af Stark.

Thermaflex Nordic ApS
Flemming Madsen, 50 år, er pr. 1. december 2013 ansat som salgs- og projektkonsulent for Danmark/Norden. Han er shipping-uddannet og kommer senest fra en salgsstilling hos Aage Vestergaard Larsen ApS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094