23948sdkhjf

Ombygning af Munkebo Skole på vej i udbud

Styregruppen bag ombygningen af Munkebo Skole har nu udarbejdet et konkret projektforslag samt en helhedsplan. Projektet vil blive udbudt i fagentrepriser.
Der er nu udarbejdet et konkret projektforslag samt en helhedsplan for skolens ude- og indearealer.

I forslaget etableres en ny multisal samt flytning af faglokaler, hvilket betyder, at skolen får gode faciliteter til motion og bevægelse, musik, håndværk og design samt en samlet sciencefløj.

Forslaget omfatter ligeledes faciliteter til en tre-sporet skole samt til juniorklub og eventuelt førskolegruppe. Der er i forslaget også taget hensyn til behovet for en opgradering af faciliteter til medarbejderne set i forhold til implementeringen af den nye Folkeskolereform.

Projektforslaget vil nu blive sendt i udbud som fagentrepriser.

Forslaget blev vedtaget den 7. januar 2014 af styregruppen bag ombygningen af Munkebo Skole, der består af repræsentanter fra Børn- og Skoleudvalget, skolens ledelse og medarbejdere, repræsentanter fra Miljø- og Kulturforvaltningen, Børn- og Ungeforvaltningen samt den udpegede bygherrerådgiver GPP. Forslaget er nu på dagsordenen til det kommende møde i Kerteminde Kommunes Børne- og Skoleudvalg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078