23948sdkhjf

Fremtidens forstad inviterer til dialogmøde

NærHeden, projektet som danner rammen om et nyt boligområde i Hedehusene med op mod 10.000 indbyggere, inviterer til dialogmøde om udviklingen af området.
NærHeden, et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By, er udset til at være et forbillede for fremtidens bæredygtige forstad samt en central drivkraft i udviklingen af Hedehusene.

Det er planen at bygge 4.200 boliger, og dermed kan NærHeden komme til at rumme op mod 10.000 indbyggere. Men hvad skal NærHeden være berømt for? Hvordan skaber vi lange ventelister til boliger? Og hvilke aktiviteter skal der være på området før den nye by står færdig?

Det er spørgsmål, som alle med interesse i projektet kan komme med bud på ved et dialogmøde, partnerskabet bag NærHeden afholder den 16. januar 2014

- Vi står nu over for at skulle skabe en udviklingsplan for den nye bydel. Her er det afgørende, at vi får input fra borgerne, og derfor håber jeg, at rigtig mange vil komme og høre om projektet og give deres bud på, hvordan den nye bydel kan blive centrum for det gode liv”, siger borgmester Michael Ziegler.

Status og blik på fremtiden
På mødet kan du få en status på projektet og møde folkene bag NærHeden samt repræsentanter fra de tre eksperthold, der netop har kastet sig over opgaven om at skabe en udviklingsplan for den nye bydel.

Læs mere: Tre teams dyster om ny bydel.

Mødet byder også på en rejse ind i fremtiden, når fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator præsenterer en række tendenser, tabuer og dilemmaer, som vil udfordre din måde at tænke fremtidens forstad og beboere på. Ind i mellem oplæggene er der mulighed for at besøge en række idéstationer, hvor vi vil diskutere, hvordan vi skaber en social, intelligent, sund og nytænkende by.

Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig.

Mødet afholdes den 16. januar kl. 19-21, Fritidscenteret Hedehuset, Hovedgaden 371b i Hedehusene.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11