23948sdkhjf

Stor handel baner vejen for byggeprojekt i Aarhus

Omdannelsen af et 25.000 m² stort område i Åbyhøj til boliger er rykket nærmere efter, at ÅF Transport A/S har købt sig fri af bindinger fra kommunen.
ÅF Transport A/S har et omfattede projekt på tegnebrættet for den gamle Fragtmandscentral på hjørnet af Søren Frichs Vej og Åbyvej i Aarhus-bydelen Åbyhøj.

Planen omfatter boligblokke i mellem fire og otte etager samt punkthuse i op til 15 etager. Hertil kommer byggeri til butikker og servicearealer. I alt omfatter projektet 39.000 m². Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Købt skal sætte gang i projektet
For at sætte skub i projektet, der har været flere år undervejs, har selskabet nu købt sig fri af bindinger til Aarhus Kommune for hele 35 mio. kr.

- Frikøbet er en forudsætning for, at vi kan komme i gang med vores byggeprojekt, som nu har været flere år undervejs med lokalplanlægningen, siger koncernchef, adm. direktør Mogens Madsen, ÅF Transport, til avisen.

Baggrunden for byomdannelsesprojektet er, at Danske Fragtmænd flyttede i 2009 fra området. I 2010 hyrede ÅF Transport og ejendomsudvikleren Lars Rasmussen så BSAA Arkitekter til at udarbejde en helhedsplan for den gamle Fragtmandscentral.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.297